fbpx

Onze werkwijze

Ze rijden bijna overal door heel Nederland. Werkbusjes met daarop één van de vele dakdekkersbedrijven. Het vinden van de beste dakdekker voor jouw klus is daarom een lastige keuze. Welke dakdekker is het beste? Welke is het goedkoopst? Of, welke dakdekker biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding? Zelf vergelijken kost bergen van tijd. Je moet op zoek naar een dakdekker bij jou in de buurt, overal offertes aanvragen en dan moet je deze ook nog eens met elkaar vergelijken. Hier heb je uiteraard geen zin in. Wij begrijpen dat en nemen het hele proces voor je uit handen. In 4 stappen vraag je bij ons een vrijblijvende offerte aan voor jouw klus. Wij kijken vervolgens in ons netwerk van dakdekkers en zoeken de beste voor jou uit. Benieuwd hoe een offerte aanvragen via OfferteDakdekkers.com gaat? Lees hier alles over onze werkwijze.

OFFERTE AANVRAGEN?

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan en er komt binnen 24 uur een dakdekker langs voor een gratis dakinspectie. Start nu je aanvraag en bespaar tot 50% op je offerte!

Hoe werkt OfferteDakdekkers.com?

In 4 stappen de beste dakdekker voor jouw klus

Stap 1: Offerte aanvragen

Om de beste dakdekker te kunnen vinden moeten we weten voor welke klus je een offerte aanvraagt. Vul de benodigde informatie in die onze dakdekkers moeten weten. Naast wat voor soort klus het betreft kun je ook foto’s en eventuele extra informatie toevoegen zodat de offerte helemaal op maat gemaakt kan worden.

Wanneer je aangeeft dat het een spoedreparatie is zorgen we dat er binnen 24 uur iemand bij je thuis komt om het probleem te verhelpen. Is het geen spoed, dan gaan we eerste voor je vergelijken.

Stap 2: Offertes vergelijken

Op basis van de informatie uit jouw offerteaanvraag komt er binnen 24 uur een specialist langs voor een gratis dakinspectie. Uit deze informatie worden er door de dakdekkers uit ons netwerk offertes opgemaakt. Vervolgens vergelijken we deze offertes met elkaar en vinden voor jou de beste optie. 

Stap 3: Offerte op maat

Binnen 24 uur ontvang je een persoonlijke en op maat gemaakte offerte voor jouw klus. We hebben alle offertes al uitgebreid voor je vergeleken. Het enige dat jij nog hoeft te doen is akkoord gaan. 

Stap 4: Akkoord

Zodra je akkoord bent met jouw op maat gemaakte offerte, neemt de betreffende dakdekker contact met je op. Samen bespreek je welke dag en tijd het beste uitkomt voor de werkzaamheden. De verdere afhandeling gaat hierna altijd via de dakdekker die bij jou de klus komt uitvoeren. 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ben jij op zoek naar een dakdekker? Vraag een vrijblijvende offerte aan en er komt binnen 24 uur een dakdekker langs voor een gratis dakinspectie. Start direct je aanvraag en bespaar tot 50% op je offerte!

Bel nu