fbpx

Wat zijn de kosten van een dakreparatie?

Is je dak kapot en wil je een dakreparatie laten uitvoeren? Wij adviseren om dit goed en snel uit te laten voeren om grotere schade te voorkomen. Maar voordat je het dak laat repareren, ben je vast benieuwd naar de kosten. In dit artikel lees je de belangrijkste informatie over de kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent bij een dakreparatie.
kosten dakreparatie

Dakreparatie kosten

Er zijn verschillende aspecten die de kosten van een dakreparatie bepalen. Denk hierbij aan de grootte en oorsprong van de schade. Verder is het soort dak en de dakbedekking zeer bepalend in de totale prijs van de dakreparatie. Zo kost de reparatie van dakpannen doorgaans minder dan het laten repareren van je bitumen dakbedekking. De gemiddelde prijzen van een dak reparatie liggen tussen de €130,- en de €300,- per m2.

Soort reparatie

Gemiddelde prijs per m2, inclusief btw en arbeid

Kosten reparatie daklekkage

Heb je last van een daklekkage en wil je weten wat de kosten zijn van een lekkend dak? Lees dan snel verder. Afhankelijk van de ernst van lekkage en de staat waarin je dak verkeert, kan je er voor kiezen om de lekkage plaatselijk te laten repareren. Het is ook mogelijk om de volledige dakbedekking te vervangen. De kosten hiervan liggen vanzelfsprekend hoger.

Kosten voor het opsporen van een daklekkage

Voordat een dakdekker een lekkage kan repareren moet hij eerst op zoek naar de oorsprong. Voor een lekdetectie betaal je bij de meeste dakdekkers gemiddeld €150,-. Het kan zijn dat de oorzaak direct duidelijk is. Bijvoorbeeld bij een grote scheur, of losgelaten naden. Helaas is dat niet altijd het geval en kost het opsporen doorgaans meer tijd.

OFFERTE AANVRAGEN?

Vraag nu een vrijblijvende offerte voor je dakreparatie aan en je krijgt binnen 24 uur een persoonlijke offerte in je mail. Start nu je aanvraag en bespaar tot 50% op je offerte!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ben jij op zoek naar een dakdekker? Vraag een vrijblijvende offerte aan en er komt binnen 24 uur een dakdekker langs voor een gratis dakinspectie. Start direct je aanvraag en bespaar tot 50% op je offerte!

Bel nu